VAR DET STING?

I går var det konsert i Nordlandshallen her i Bodø. Sting kom hit for første gang, og alle var og er i ekstase over nettopp dette. 
Jeg og Karoline er oppvokst med The Police og Sting, gjennom pappa, så når vi fikk vite at han kom hit ringte jeg til pappa med en gang og jeg sto opp 1 time før billettsalget startet slik at jeg skulle være 100% sikker på at vi skulle få billetter. 
Konserten var helt fantastisk og over all forventning. Jeg sto å smilte fra øre til øre gjennom hele konserten og kjente en oppriktig følelse av lykke som jeg ikke har kjent på lenge. Helt superfantastiskMen ja
Jeg og pappa dro til kaia for å kjøpe reker, og når vi var på tur tilbake til bilen la jeg merke til en mann som gikk forbi oss. Det var Sting!
Ble helt målløs og forvirret. Visste ikke om jeg skulle si noe eller bare late som ingenting, og alt gikk så raskt at jeg ikke klarte å ta en beslutning. Pappa så han ikke før han var gått forbi og jeg sa i fra om det. Først ble jeg usikker om det egentlig var han. For det første gikk han helt alene, for det andre hadde han på seg en hullete genser og caps, men da pappa så buksene og skoene han hadde på seg ble vi ganske sikre på at jeg hadde sett det jeg trodde jeg hadde sett, fordi Sting hadde hatt på seg nettopp de buksene og de skoene i en avis-artikkel dagen før. 
Jeg er ikke typen som blir helt fangirl når jeg ser kjendiser, og det ble jeg ikke nå heller. Jeg ble bare helt sjokka over at vi, noe så dagligdags, gikk forbi sting på molokaia. 
Ble ganske skuffet over meg selv at jeg ikke sa noe, men jeg prøver å ikke tenke på det. Det er jo once in a lifetime så jeg skulle ønske jeg hadde sagt "hei" i alle fall, men jeg trøster meg med at han mest sannsynlig bare ønsket å være i fred uansett. Han var ikke på jobb lenger og kunne gå fritt alene å nyte Bodø. Konserten var en klar terningkast 6. Han sang alle sangene jeg ønsket. Jeg var med de jeg ønsket og vi sto på en perfekt plass i hallen. 
Jeg måtte bruke rullestolen i og med at jeg ikke hadde klart å stå så lenge, og jeg er glad jeg gjorde det. Sto innimellom, spesielt på favoritt-sangene mine, men det var veldig fint å kunne lytte til kroppen å sitte når beinene mine og ryggen trengte å hvile.

I dag skal vi ta det med ro. Anders og jeg skal ta oss en tur opp til Mor i løpet av dagen og ellers skal vi bare slappe heeeelt av med vannbakkels, brownies og annen kos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits